Inschrijving Zomercompetitie 2023 geopend!

Ondanks dat de voorjaarscompetitie nog moet beginnen, is de inschrijving voor de zomercompetitie alweer geopend! Jij kan als team vanuit Padeldam hieraan meedoen. Je speelt wekelijks een wedstrijd tegen een ander team! 

In totaal duurt de competitie 5 speeldagen en deze speeldagen vinden plaats in week 23, 24, 25, 26 & 27. Week 28 & 29 zijn bestemd als eventuele inhaalrondes. 

Jouw team bestaat uit minimaal 4 personen. Gedurende elke dag speelt jouw team 4 wedstrijden (met 4 teamgenoten speel je dus 2 wedstrijden per persoon!). Het wordt aangeraden om een team van meer dan 4 personen te creëren dit i.v.m. blessures en/of beschikbaarheid. De maximale grootte van een team is 6 personen.

Niveaus

Er zijn 8 verschillende niveaus waarop gespeeld wordt: 
•    CUPRA Eredivisie: wedstrijdspelers (alleen op aanvraag)
•    Hoofdklasse: wedstrijdspelers (alleen op aanvraag)
•    1e t/m 6e klasse (wordt bepaald aan de hand van je DSS-rating bij de KNLTB)  
Eredivisie & hoofdklasse spelen alleen op zondag en indoor, de overige niveaus kunnen kiezen tussen vrijdag, zaterdag of zondag en of ze overdekt of buiten willen spelen.  

Promotie en degradatie

Vanaf 2022 wordt tijdens alle padelcompetities gespeeld om promotie/degradatie. Hierdoor zal er een piramidale opbouw van klassen ontstaan, waardoor uiteindelijk de niveauverschillen in de klassen kleiner worden. De teamrechten gelden per competitie. Een team promoveert of degradeert dus naar dezelfde competitie het jaar daarna. Bijvoorbeeld: een team wordt kampioen in de zomercompetitie 2022 en promoveert naar een hogere klasse in de zomercompetitie 2023.

Nieuwe Damescompetitie

Naar aanleiding van een succesvolle pilot van een damescompetitie in Noord-Brabant en de grote animo bij de inschrijving voor de voorjaarscompetitie 2023 heeft de KNLTB weer een damescompetitie aan het competitieaanbod van padel toegevoegd. Deze competitie wordt aangeboden op vrijdagavond, zaterdag en zondag.

Competitiekosten

Een deelname aan de competitie kost in totaal €315,- voor buiten spelen en €465,- voor overdekt spelen. Deze kosten zijn opgebouwd uit baanhuur, ballen en inschrijfgeld voor het team zoals hieronder te zien is.

1. Baanhuur voor de thuiswedstrijden (2 of 3 keer) t.w.v. €468 (buiten) / €540 (overdekt)
Je speelt in totaal 2 of 3 thuiswedstrijden. Wij boeken per team 2 banen voor beide 3 uur lang.* 
*Op vrijdag boeken we 2 banen voor 2.5 uur per baan voor je.
*We proberen altijd 2 banen tegelijkertijd naast elkaar te boeken, in enkele gevallen is dit niet mogelijk en krijg je één baan voor langere tijd. Dit proberen we wel altijd te vermijden.

2. Ballen voor de thuiswedstrijd t.w.v. €60,-
Je krijgt bij elke thuiswedstrijd 2 kokers Siux ballen. Deze ballen mag je na de wedstrijd houden! 

3. Inschrijfgeld team t.w.v. €32,00
De KNLTB vraagt per ingeschreven team €32,00 inschrijfkosten

KNLTB Lidnummer

Voor het spelen van competitie heb je een licentie nodig bij Padeldam. Met deze licentie kan je een jaar lang deelnemen aan alle KNLTB competities en toernooien. Heb je deze licentie niet? Dan kan je deze aanschaffen voor €30 per persoon.
Het aanvragen van een licentie kan door dit formulier in te vullen

beperkt aantal overdekte plekken

Omdat we de beschikking hebben over slechts drie overdekte banen, hebben wij een beperkt aantal beschikbare plekken voor de overdekte banen.
•   Vrijdag: 2 plekken
•   Zaterdag: 4 plekken
•   Zondag: 4 plekken

INschrijven

Zijn jullie nu helemaal enthousiast geworden en willen jullie graag meedoen als team van Padeldam?
Vul dan onderstaand inschrijfformulier in en je ontvangt z.s.m. bericht van ons.

Voor vragen kan je contact opnemen met Wouter via +31 6 28 09 81 96

Inschrijven is mogelijk tot en met donderdag 4 mei 2023

Including your KNLTB-number if you have one
Vink dit aan als je een damesteam hebt en je mee wilt doen aan de nieuwe damescompetitie. Check this boc if you are a group of ladies and you want to join the new ladies competition.