Scholen

Padeldam is de ideale locatie voor scholen die op zoek zijn naar een leuke en dynamische sportervaring voor hun leerlingen en studenten. Laat jouw leerlingen kennismaken met de snelst groeiende sport van Nederland of organiseer je sportdag bij Padeldam, met keuze uit padellen, beachsporten of een combinatie van verschillende activiteiten.

Onze schoolprogramma’s zijn flexibel en kunnen worden aangepasten aan de behoeften van jouw school. Of je nu een eenmalige introductiesessie wilt organiseren of een reeks lessen wilt toevoegen aan je curriculum, we’ve got you covered!

Dus, waar wacht je nog op? Breng een beetje pit in het schoolleven met Padeldam! Neem vandaag nog contact met ons op om je boeking te maken en je leerlingen de sportervaring van hun leven te bezorgen. Let’s padel! 🎾🚀

Padel

Bij Padeldam willen we padel toegankelijk en super leuk maken voor iedereen! Of de leerlingen / studenten nu al ervaring hebben met racketsporten of gewoon op zoek zijn naar iets nieuws om te proberen, onze trainers staan klaar om ze alle kneepjes van deze fantastische sport te leren. Organiseer zelf een toernooi, laat de leerlingen een toernooi organiseren of geef de organisatie uit handen en wij zorgen er samen voor dat jouw schooltoernooi perfect verloopt!

Het scoreverloop is hetzelfde als bij tennis en veel spelregels zijn vergelijkbaar. Maar er zijn ook grote verschillen: de omringde baan, het makkelijk hanteerbare racket en de verplichte onderhandse opslag zorgen ervoor dat padel eenvoudig te leren is. Maak je geen zorgen, onze coaches zullen je alle spelregels van te voren duidelijk maken.

Beginnende spelers kunnen al snel een leuke partij met veel rally’s spelen, want de bal blijft doorgaans langer in het spel dan bij tennis en squash. Omdat het spel fysiek minder zwaar is dan squash is het bovendien geschikt voor jong en oud en dus erg laagdrempelig om een partij / competitie / toernooi te spelen. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau een heerlijke potje padellen.

Bij Padeldam bieden we de volgende mogelijkheden aan:

  • Losse baanhuur (vrij spelen of eigen toernooi organisatie)
  • Clinic
  • Lessenreeks
  • Georganiseerd schooltoernooi

Beach Games

De Beach Games is een leuk sportief teambuilding programma op het strand. Jullie groep wordt in verschillende teams verdeeld en gaat de strijd aan op een aantal Beach Games. Denk hierbij aan beach volleybal, beach voetbal, beach tennis, frisbee etc. Iedereen in het team blinkt wel ergens in uit en samenwerken is het keyword. De dag wordt afgesloten met alle roem voor het winnende team en de daarbij horende prijs.

Wij bieden de Beach Games aan op onze eigen locatie in Amsterdam. Dit strand ligt naast de padelbanen.

De Beach Games bestaat uit een aantal onderdelen. Het aantal onderdelen is afhankelijk van het aantal deelnemers en de tijd van de Beach Games. Bij de Beach Games van 2 uur zullen in de meeste gevallen 4 onderdelen worden gespeeld. Voor de Beach Games kun je uit de onderstaande onderdelen kiezen. Het is uiteraard ook mogelijk om 1 beachsport te kiezen en daar een toernooi van te maken.