Padelschool

Potjepadel is de nieuwe padelschool bij Padeldam. Potjepadel zal alles omtrent lessen, clinics, toernooien en overige padelactiviteiten organiseren. Potjepadel is de grootste padelschool van Noord-Holland met op dit moment 13 locaties verspreid over heel Noord-Holland. De trainers van Potjepadel hebben allemaal één ding gemeen en dat is passie voor padel. Deze trainers dragen inmiddels aan ruim 600 leerlingen elke week hun passie voor padel over. Voor meer informatie over lessen, prijzen en Potjepadel kom je via onderstaande button op de website van Potjepadel.

In samenwerking met Potje Padel biedt Padeldam een volledig programma aan voor padeltrainingen. Professioneel, kwaliteitsgericht, flexibel en FUN zijn de uitgangspunten van onze trainingen. De trainingen zijn voor elke niveau en leeftijd en kunnen zowel overdag als in de avonduren plaatsvinden.

Door het nemen van lessen verhogen we uw niveau wat zorgdraagt aan het verhogen van het spelplezier. Er valt ontzettend veel te leren. Denk maar aan het tactische inzicht, verschillende typische padel slagen (bandeja, chiquita, vibora, bajada de pared) en nog zo veel meer! Padel goed spelen is lastig, maar door veel te trainen zal het steeds beter gaan en wordt het spelen steeds leuker. 

Tarieven & inschrijven

Tarieven en inschrijven voor lessen kan je vinden via de website van Potjepadel.

Daluren Maandag t/m vrijdag tussen 07:00 en 16:00 uur. Zaterdag en zondag tussen 13:00 en 00:00 uur.
Piekuren Maandag t/m vrijdag tussen 16:00 en 00:00 uur. Zaterdag en zondag tussen 07:00 en 13:00 uur.