Inschrijving Najaarscompetitie 2024 geopend!

Terwijl de zomercompetitie nog moet beginnen, is de inschrijving voor de najaarscompetitie alweer geopend! Jij kan als team vanuit Padeldam hieraan meedoen. Je speelt wekelijks een wedstrijd tegen een ander team! 

In totaal duurt de competitie 5 speeldagen en deze speeldagen vinden plaats in week 37, 38, 39, 40 & 41. Week 42, 43 & 44 zijn bestemd als eventuele inhaalrondes. 

Jouw team bestaat uit minimaal 4 personen. Gedurende elke dag speelt jouw team 4 wedstrijden (met 4 teamgenoten speel je dus 2 wedstrijden per persoon!). Het wordt aangeraden om een team van meer dan 4 personen te creëren dit i.v.m. blessures en/of beschikbaarheid. Het is niet toegestaan om wedstrijden in te halen en/of te verplaatsen.

Niveaus

Er zijn 7 verschillende niveaus waarop gespeeld wordt: 
•    CUPRA Eredivisie: wedstrijdspelers (alleen op aanvraag)
•    Hoofdklasse: wedstrijdspelers (alleen op aanvraag)
•    1e t/m 6e klasse (wordt bepaald aan de hand van je DSS-rating bij de KNLTB)  
Eredivisie & hoofdklasse spelen alleen op zondag en indoor, de overige niveaus kunnen kiezen tussen vrijdag, zaterdag of zondag en of ze overdekt of buiten willen spelen.
Sinds 2023 wordt er ook een volledige damescompetitie aangeboden. De KNLTB maakt wel de kanttekening dat als een damesteam niet kan worden ingedeeld (bijvoorbeeld door reisafstand), wordt dit team geplaatst in de gemengde padelcompetitie.

Promotie en degradatie

Vanaf 2022 wordt tijdens alle padelcompetities gespeeld om promotie/degradatie. Hierdoor zal er een piramidale opbouw van klassen ontstaan, waardoor uiteindelijk de niveauverschillen in de klassen kleiner worden. De teamrechten gelden per competitie. Een team promoveert of degradeert dus naar dezelfde competitie het jaar daarna. Bijvoorbeeld: een team wordt kampioen in de najaarscompetitie 2024 en promoveert naar een hogere klasse in de najaarscompetitie 2025

Competitiekosten

Een deelname aan de competitie kost in totaal €395,- voor buiten spelen en €475,- voor overdekt spelen. Deze kosten zijn opgebouwd uit baanhuur, ballen en inschrijfgeld voor het team zoals hieronder te zien is.

1. Baanhuur voor de thuiswedstrijden (2 of 3 keer).
Je speelt in totaal 2 of 3 thuiswedstrijden. Wij boeken per team 2 banen voor beide 3 uur lang.* 
*Op vrijdag boeken we 2 banen voor 2.5 uur per baan voor je.
*We proberen altijd 2 banen tegelijkertijd naast elkaar te boeken, in enkele gevallen is dit niet mogelijk en krijg je één baan voor langere tijd. Dit proberen we wel altijd te vermijden.

2. Ballen voor de thuiswedstrijd.
Je krijgt bij elke thuiswedstrijd 2 kokers Siux ballen. Deze ballen mag je na de wedstrijd houden! 

3. Inschrijfgeld team.
De KNLTB vraagt per ingeschreven team €32,00 inschrijfkosten.

KNLTB Lidnummer

Voor het spelen van competitie heb je een licentie nodig bij Padeldam. Met deze licentie kan je in het jaar 2024 deelnemen aan alle KNLTB competities (bij Padeldam) en alle toernooien. Deze licentie kan je deze aanschaffen voor €30,- per persoon. Ben je dus nog geen lid bij de KNLTB onder de naam van Padeldam? Dan is dit verplicht om te doen om deel te mogen nemen aan de najaarscompetitie.
Een licentie aanschaffen bij Padeldam kan via de volgende link: https://www.padeldam.nl/lid-worden 

Extra’s als competitieteam van padeldam

Omdat wij het super leuk vinden als jullie meedoen als team van Padeldam, willen wij jullie ook graag wat extra’s bieden. Daarom bieden we alle teams die meedoen aan de voorjaarscompetitie de volgende extra’s aan:

  1. Koffie / thee en wat lekkers vooraf voor jouw team en de tegenstanders.
  2. Competitieshirt van Siux met het logo van de gezelligste club uit Amsterdam. Kosten €25,- per shirt.
beperkt aantal overdekte plekken

Omdat we de beschikking hebben over slechts drie overdekte banen, hebben wij een beperkt aantal beschikbare plekken voor de overdekte banen.
•   Vrijdag: 2 plekken beschikbaar
•   Zaterdag: 4 plekken beschikbaar
•   Zondag: 4 plekken beschikbaar

AANTAL BUITEN PLEKKEN

•   Vrijdag: 8 plekken
•   Zaterdag: 14 plekken
•   Zondag: 14 plekken

INschrijven

Zijn jullie nu helemaal enthousiast geworden en willen jullie graag meedoen als team van Padeldam?
Schrijf je dan nu in met jouw team via onderstaand formulier. 

Voor vragen kan je contact opnemen met Puck via 0628098196 of stuur een mail naar puck@padeldam.nl

Inschrijven is mogelijk tot en met maandag 1 juli 2024

Including your KNLTB-number if you have one
Vink dit aan als je een damesteam hebt en je mee wilt doen aan de damescompetitie. Check this box if you are a group of ladies and you want to join the ladies competition.
Wij kunnen alleen een verzoek indienen bij de KNLTB. Dit is geen garantie dat de KNLTB deze klasse ook aan jullie toewijst.