Veelgestelde vragen

Padeldam staat elke dag voor je klaar om je te helpen met vragen over baanhuur, materialen, events en natuurlijk vragen over padel. Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Vraag het een van onze medewerkers achter de bar of vul het contactformulier in, dan komen wij zo snel mogelijk bij je terug.

Een baan boeken en betalen gaat heel makkelijk via onze site of via de app Playtomic. Je kunt de baan 21 dagen van tevoren boeken. Op de doordeweekse dagen kan je jouw baan vóór 16:00 uur goedkoper krijgen. Je speelt dan al vanaf €20,- euro per uur. Dit geldt ook in de weekenden ná 12.00 uur. 

Wij verhuren rackets voor €4,- per stuk. Als je op zoek bent naar een eigen racket, kan je bij ons ook rackets testen en vervolgens aanschaffen! Ballen zijn ook bij ons te koop. Per blik van 3 ballen betaal je €7,95. Vraag voor meer informatie één van de werknemers achter de bar.

Jouw reservering kan je via de app tot 48 uur van tevoren kosteloos wijzigen / annuleren. Bij een annulering binnen de 48 uur proberen wij eerst jouw slot op te vullen met een andere boeking. Wanneer ons dat lukt krijg je een voucher van de baanhuur die je binnen 90 dagen kunt gebruiken. Lukt het ons niet om jouw slot te vullen, dan geven wij helaas geen geld terug/dient u de baanhuur te voldoen.

Wanneer er slecht weer op komst is kan je tot maximaal 30 minuten voor aanvang van jouw buiten boeking annuleren wanneer er volgens het KNMI tijdens jouw boeking code geel/oranje/rood is in Noord-Holland betreffende windstotenhozenonweersbuien of zware regen. In alle andere gevallen bepaalt Padeldam of de banen bespeelbaar zijn. Om te annuleren die je de receptie telefoon te bellen, wij gaan uit van: ‘Bij geen bericht gaat het door’. In alle andere gevallen berichten wij je 60 tot 90 minuten voor aanvang van jouw boeking.

Je kan bij ons terecht voor contractbanen. Je hebt dan elke week op hetzelfde tijdstip dezelfde baan! Klik hier voor meer informatie.

Abonnementen verkopen wij niet.

Allereerst moet je een account maken op Playtomic. Als dat is gelukt, ga je naar onze club: Padeldam. Rechts bovenin vind je een hartje, zorg dat deze is aangeklikt. Er verschijnt dan een pop-up in je beeld met een vinkje dat aangekruist moet worden. Nadat je deze hebt aangeklikt kunnen wij je vinden in ons systeem. Stuur dan even een foto van je studentenpas op WhatsApp via de onderstaande link. Als dat allemaal gedaan is, zetten wij je account om naar een studentenaccount.

Als student krijg je in de daluren (doordeweeks van 07:00 tot 16:00 uur, in het weekend van 13:00 tot 00:00) 50% korting op de baanhuur.
Heb je nog geen racket? Geen probleem, ook op de rackethuur krijg je 50% korting.

Stuur Padeldam een bericht op WhatsApp

We beschikken bij Padeldam over dames en heren kleedkamers met een warme douche en kluisjes voor je waardevolle spullen.

Heb je het antwoord op je vraag nog niet gevonden? Neem dan contact op met een van onze werknemers