Evenementen

Bedrijfsevenementen

Ben je opzoek naar een sportief bedrijfsevenement of groepsuitje? Dan ben je bij Padeldam aan het juiste adres! We maken in overleg een passend programma met diverse activiteiten. Speel padel met een trainer,  een volledig georganiseerd toernooi of alleen uitleg door onze host en daarna met z’n allen op de baan een partijtje spelen. Er zijn verschillende mogelijkheden. Daarnaast beschikken wij over een eigen strand waar verschillende sporten gespeeld kunnen worden zoals beachtennis, beachvolleybal, beachvoetbal, beachhandbal en frisbee. Willen jullie achteraf nog blijven voor een hapje en drankje? Geef je wensen voor horeca door dan komen wij met een passend voorstel. 

Padel

Padel is een geweldige keuze voor een (sport)activiteit voor bedrijfsuitjes en personeelsfeestjes, voor iedereen, vanwege de diverse voordelen die het biedt, van fysieke activiteit tot teambuilding en plezier. Het kan helpen om medewerkers te motiveren, relaties te versterken en een positieve en actieve bedrijfscultuur te bevorderen. Daarnaast is het een toegankelijke sport voor deelnemers van alle leeftijden en fitnessniveaus.

Het scoreverloop is hetzelfde als bij tennis en veel spelregels zijn vergelijkbaar. Maar er zijn ook grote verschillen: de omringde baan, het makkelijk hanteerbare racket en de verplichte onderhandse opslag zorgen ervoor dat padel eenvoudig te leren is. Maak je geen zorgen, onze coaches zullen je alle spelregels van te voren duidelijk maken.

Beginnende spelers kunnen al snel een leuke partij met veel rally’s spelen, want de bal blijft doorgaans langer in het spel dan bij tennis en squash. Omdat het spel fysiek minder zwaar is dan squash is het bovendien geschikt voor jong en oud en dus erg laagdrempelig om een partij / competitie / toernooi te spelen. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau een heerlijke potje padellen.

Bij Padeldam bieden we de volgende mogelijkheden aan:

  • Losse baanhuur (vrij spelen of eigen toernooi organisatie)
  • Clinic
  • Georganiseerd toernooi

Maak je bedrijfsevenement compleet met onze catering opties voor, tijdens of achteraf aan je event. Geniet van heerlijke maaltijden, hapjes en drankjes om de dag af te sluiten en informeel te netwerken.

Beach Games

De Beach Games is een leuk sportief teambuilding programma op het strand. Jullie groep wordt in verschillende teams verdeeld en gaat de strijd aan op een aantal Beach Games. Denk hierbij aan beach volleybal, beach voetbal, beach tennis, frisbee etc. Iedereen in het team blinkt wel ergens in uit en samenwerken is het keyword. De dag wordt afgesloten met alle roem voor het winnende team en de daarbij horende prijs.

Wij bieden de Beach Games aan op onze eigen locatie in Amsterdam. Dit strand ligt naast de padelbanen.

De Beach Games bestaat uit een aantal onderdelen. Het aantal onderdelen is afhankelijk van het aantal deelnemers en de tijd van de Beach Games. Bij de Beach Games van 2 uur zullen in de meeste gevallen 4 onderdelen worden gespeeld. Voor de Beach Games kun je uit de onderstaande onderdelen kiezen. Het is uiteraard ook mogelijk om 1 beachsport te kiezen en daar een toernooi van te maken.


– Beachvolleybal
– Beachtennis
– Beachhandbal
– Beachvoetbal
– Frisbee