EARLY BIRDS® Padeldam

  • Zaterdag van 14.00 – 16.00 uur
  • Zondag van 9.00 – 11.00 uur
  • Vanaf 15 credits per persoon
  • Credits vanaf €0.67 per credit
  • Inclusief een gratis kopje koffie of thee
  • Ingedeeld op sterkte door een zelflerend algoritme

Welkom bij EARLY BIRDS® PADELDAM

EARLY BIRDS® is een evenement waarbij een groep van spelers van verschillende niveaus zich individueel aanmelden per Early Bird sessie. De speelsessies vinden voorlopig plaats op zaterdag en zondag.

De wedstrijden die je hier speelt worden door een ingenieus zelflerend algoritme op sterkte ingedeeld zodat iedereen uitdagende potjes speelt. Doordat je met verschillende partners speelt binnen een sessie, wordt steeds duidelijker welk niveau bij jou hoort. Tijdens een sessie worden de uitslagen genoteerd, welke bijdragen aan jouw speelsterkte.

Je kan meedoen aan de EARLY BIRDS® door het aanschaffen van credits. Eén speelsessie kost je 15 credits voor een event van 2 uur inclusief ballen, eventueel een racket en een gratis kop koffie of thee na afloop. Credits kan je al aanschaffen vanaf €0,67 per credit en dit doe je via Padel2day.org

Via onze whatsappgroep krijg je updates over de potjes en events, waarbij je vervolgens kan kiezen om je aan te melden voor een speelmoment. Het aanmelden voor een EARLY BIRDS® event gebeurt via Padel2day.org: door een account met foto aan te maken* en in het menu bij “mijn padel locaties” Padeldam (Amsterdam) te selecteren. *Aanmelden voor events kan alleen via deze site.

Houd er altijd rekening mee dat padel een sociaal spel is en dat anderen er op rekenen dat je komt.

www.padel2day.org EARLY BIRDS®have fun!

Voeg jezelf toe aan de whatsappgroep via de link!