EARLY BIRDS® Padeldam

  • Maandag & vrijdag van 8.30 – 10.00 uur
  • Zondag van 9.30 – 11.00 uur
  • Vanaf 15 credits per persoon inclusief een gratis drankje
  • Ingedeeld op sterkte door een zelflerend algoritme

Welkom bij EARLY BIRDS® PADELDAM

EARLY BIRDS® is een evenement waarbij een groep van spelers van verschillende niveaus zich individueel aanmelden per early bird sessie. De speelsessies vinden plaats op maandag, vrijdag en zondag.

De wedstrijden die je hier speelt worden door een ingenieus zelflerend algoritme op sterkte ingedeeld zodat iedereen uitdagende potjes speelt. Doordat je met verschillende partners speelt binnen een sessie, wordt steeds duidelijker welk niveau bij jou hoort. Tijdens een sessie worden de uitslagen genoteerd, welke bijdragen aan jouw speelsterkte.

Door een ingenieus zelflerend algoritme worden spelers op sterkte ingedeeld zodat iedereen uitdagende potjes speelt.

Je kan meedoen aan de EARLY BIRDS® door het aanschaffen van credits. Één speelsessie kost je 15 credits per keer voor een event van 1,5 uur inclusief ballen, eventueel een racket en een gratis koffie/thee na afloop. In december hebben we de actie dat je 150 credits voor €75,- kan aanschaffen.

Via onze whatsappgroep krijg je updates over de potjes en events, waarbij je vervolgens kan kiezen om je aan te melden voor een speelmoment. Het aanmelden voor een EARLY BIRDS® event gebeurt via Padel2day.org: door een account aan te maken* met foto (1 min werk) en in het menu bij “mijn padel locaties” Padeldam (Amsterdam) te selecteren/ *Aanmelden voor events kan alleen via deze site.

Houd er altijd rekening mee dat padel een sociaal spel is en dat anderen er op rekenen dat je komt.

www.padel2day.org EARLY BIRDS®have fun!

Voeg jezelf toe aan de whatsappgroep via de link!