HOOFDMENU
Open matches
Geen records Bekijk meer

Over ons

Beste vriend en vriendin van Padel Dam, 
 

 

Het heeft een tijd geduurd maar eindelijk is het zover. Het is gelukt om afspraken te maken met de gemeente Amsterdam. We zijn de gemeente en Stichting Sportpark de Eendracht daar dankbaar voor. Hierdoor zijn sinds januari weer open met vier splinternieuwe Adidas padelbanen. Deze liggen naast de tennisbanen van Tennisvereniging Geuzenveld, en met de nieuwe ondergrond, zal plasvorming op de banen tot het verleden behoren.

Verdere ontwikkeling

Wij kunnen nu verder bouwen aan een gezellige en sportieve club waar alles om padel draait. Denk aan toernooien, competitie, padeldays en veel vrij spelen. Ook willen we regelmatig clinics van topspelers organiseren, clinics voor bedrijfs- of familiedagen houden, lessen geven en padelreizen organiseren. 

Om een club te ontwikkelen met clubhuis en overkapte banen, is het belangrijk dat we snel verder groeien naar meer banen. We zitten nu in een spannende ontwikkelingsfase. We worden hierbij geholpen door tennisclub Geuzenveld waar we zomer’s gebruik mogen maken van het clubhuis en in de winter deze mogen huren. Dit betekent dat we bij regenval naar binnen kunnen maar ook dat we alle faciliteiten kunnen bieden qua horeca, toilet en omkleed- en doucheruimte. We zijn het bestuur en de leden zeer dankbaar voor het vertrouwen dat ze ons geven. .

Padel - DAM wil de aanjager zijn van de nieuwe trend in racketsport. Padel heeft alles in zich om grote massa mensen op korte termijn enthousiast te krijgen voor deze sport. De padel speler is een doorsnee van de bevolking die graag met vrienden, collega’s of familie samen op de baan staat en van deze laagdrempelige sport geniet.

Waarom is Padel - DAM werkelijk uniek? Omdat wij 100% padel ademen en omdat we top kwaliteit banen aanbieden die zorgen voor de beste speel condities. En natuurlijk wij zelf als specialisten met onze passie, ervaring, kennis en motivatie.

 

WAARDEN:

Toegankelijk, laagdrempelig, voor iedereen.

 

DOELGROEP:

Padel is de sport voor iedereen. Waarom?

Eenvoudig te leren en geschikt voor jong en oud.

Het scoreverloop is hetzelfde als bij tennis en veel spelregels zijn vergelijkbaar. Maar er zijn ook grote verschillen: de omringde baan, het makkelijk hanteerbare racket en de verplichte onderhandse opslag zorgen ervoor dat padel eenvoudig te leren is. Beginnende spelers kunnen al snel een leuke partij met veel rally’s spelen, want de bal blijft doorgaans langer in het spel dan bij tennis en squash. Omdat het spel fysiek minder zwaar is dan squash is het bovendien geschikt voor jong en oud. En dus erg laagdrempelig om een partij / competitie / toernooi te spelen.

Een echte familie sport. Door 2 tegen 2 te spelen, is padel één van de weinige sporten waar vader, moeder en kinderen (of zelfs opa en oma) met veel plezier tegen elkaar kunnen spelen en iedereen zijn bijdrage kan maken aan het vervolg van het punt.

 

SPONSORING:

Sport en Sponsoring zijn nauw met elkaar verbonden. Ook Padel Dam heeft sponsoren nodig. We hebben nog ruimte om 2 banen te vernoemen naar een sponsor. Er is tevens nog ruimte voor aankleding in het park. Mocht je interesse hebben of iemand weten die die meer wil weten over de sponsorpakketten horen wij het graag.

 

Heel veel dank voor de input en de steun die jullie het afgelopen jaar hebben gegeven. We verheugen ons enorm op het nieuwe seizoen!

Tot snel bij Padel Dam!

Marc, Hein en Frits.