HOOFDMENU

Nieuws

Padel Dam krijgt 4 splinter nieuwe Adidas banen vanaf januari!
27-11-2017

Beste vriend en vriendin van Padel Dam, 

Het heeft een tijd geduurd maar eindelijk is het zover. Het is gelukt om afspraken te maken met de gemeente Amsterdam. We zijn de gemeente en Stichting Sportpark de Eendracht daar dankbaar voor. Hierdoor konden we vorige week het contract voor de bouw van vier splinternieuwe banen ondertekenen. De padelbanen komen naast de tennisbanen te liggen en met de nieuwe ondergrond, zal plasvorming op de banen tot het verleden behoren.

Verdere ontwikkeling:

Wij kunnen nu verder bouwen aan een gezellige en sportieve club waar alles om padel draait. Denk aan toernooien, competitie, padeldays en veel vrij spelen. Ook willen we regelmatig clinics van topspelers organiseren, clinics voor bedrijfs- of familiedagen houden, lessen geven en padelreizen organiseren. 

Om een club te ontwikkelen met clubhuis en overkapte banen, is het belangrijk dat we snel verder groeien naar meer banen. We zitten nu in een spannende ontwikkelingsfase. We worden hierbij geholpen door tennisclub Geuzenveld waar we zomer’s gebruik mogen maken van het clubhuis en in de winter deze mogen huren. Dit betekent dat we bij regenval naar binnen kunnen maar ook dat we alle faciliteiten kunnen bieden qua horeca, toilet en omkleed- en doucheruimte. We zijn het bestuur en de leden zeer dankbaar voor het vertrouwen dat ze ons geven. 

Planning:

De verwachting is dat de banen voor het eind van het jaar klaar zullen zijn. Tegen die tijd willen we jullie uitnodigen om de banen uit te proberen en samen een feestelijk glas te heffen. 10-11 maart zullen we een openingstoernooi organiseren om het nieuwe Padel Dam groots te openen. We hopen dan met media aandacht Padel Dam en Sportpark de Eendracht op de kaart te zetten. Je kan je alvast aanmelden via Marc.

Lidmaatschap:
Als vaste bezoeker van Padel Dam willen wij je alvast ons introductie abonnement aanbieden. Normaliter zal de prijs € 300,- per jaar bedragen om onbeperkt te spelen. 
Graag bieden wij je dit aan voor € 240,- tot en met april 2018

Actie! De eerste 10 nieuwe leden krijgen een gratis padel groepsles van Marc!
Wil je je hiervoor inschrijven horen wij graag van je.

En na het eerste paaltje in de bouw nu ook een nieuwe mijlpaal!

Welkom lidnummer 1 en 2, Jan van Berne en Steef van Berkel!
Wie het meest begeerde lidnummer 1 nu heeft is nog een beetje onduidelijk.
Wellicht moeten jullie er een potje om spelen!Met 4 banen en een clubhuis gaan we er een gezellige sportclub van maken op sportpark de Eendracht!

Tot snel bij Padel Dam!

Marc, Hein en Frits.

« Terug